Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

КОНОТОПСЬКИЙ РАЙОН – ЛІДЕР ЗА ВИКОНАННЯМ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ НА СУМЩИНІ

Дата: 14.07.2023 15:40
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Про це повідомила директорка обласного Департаменту фінансів Олена БАТРАЧЕНКО

«У Конотопському районі усі всі 9 громад району перевиконали план надходжень відповідного періоду. Другим за надходженням до місцевих бюджетів є Роменський район, на третьому місці – Шосткинський район, далі йдуть Охтирський та Сумський», – повідомила Олена Батраченко.

Володимир АРТЮХ подякував тим керівникам районів та громад, які працюють над збільшенням надходжень до місцевих бюджетів.

«Наповнені бюджети дають можливість спрямовувати кошти на допомогу нашим військовим, на розвиток економіки, на допомогу жителям, які її найбільше потребують», – підкреслив голова Сумської ОВА.

За словами директорки Департаменту фінансів, територіальні громади протягом червня спрямовували свій фінансовий ресурс на 4 ключові напрямки – підтримка Сил оборони, відновлення пошкодженої інфраструктури, підтримка ВПО та пожвавлення економічної активності. Крім того ще одним важливим напрямком видатків місцевих бюджетів є облаштування обʼєктів укриття. За червень обсяг видатків за цим напрямком збільшено на 49,7%. У тому числі: Конотопський район +122%; Сумський район +52,2%; Охтирський район +28,9%; Роменський район +13,5%; Шосткинський район +5,8».

Володимир Артюх наголосив, що позиція громад, які збільшують видатки на укриття є цілком правильною. Безпека і захист під час війни – це найголовніші напрямки.

Джерело: https://sm.gov.ua/uk/arkhiv1/31820-konotopskyy-rayon-lider-za-vykonannyam-mistsevykh-byudzhetiv-na-sumshchyni.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь