Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

МІНВІДНОВЛЕННЯ: ПОНАД 10 ТИСЯЧ УКРАЇНСЬКИХ РОДИН ОТРИМАЮТЬ ВИПЛАТИ ЗА ПРОГРАМОЮ ЄВІДНОВЛЕННЯ

Дата: 25.08.2023 12:03
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Станом на 24 серпня понад 10 тисячам власників квартир та будинків погоджено виплати на ремонти за програмою єВідновлення. До 200 тисяч гривень отримають ті, у кого житло – пошкоджене внаслідок збройної агресії росії

Загальна сума коштів становить понад 836 мільйонів гривень. Найбільшу кількість виплат погоджено у Харківській, Київській, Миколаївській, Херсонській та Донецькій областях.

«З 1 серпня Мінвідновлення розпочало другий етап – виплату компенсації за повністю знищене житло. Поки що її можуть отримати одноосібні власники квартир та будинків, які знаходяться на підконтрольній Україні території. На сьогодні заяви вже подали 2159 українців. Для тих, чиє житло потребує капітального ремонту або знаходиться на окупованих територіях, а також для тих, хто вже зробив ремонти – найближчим часом також будуть оприлюднені порядки виплат», – наголосив Віце-прем’єр-міністр з відновлення Олександр Кубраков.

Нагадаємо, програма єВідновлення стартувала у травні 2023 року. Щоб скористатися послугою, потрібно подати заяву на виплату у застосунку або на порталі Дія.

Довідково. З усіх питань щодо програми єВідновлення, а також програми компенсації за знищене майно, звертайтеся на урядову гарячу лінію 1545 (кнопка 2) або чат-боти Урядового контактного центру за посиланням:

Telegram – https://t.me/GovernmentContactCenter_bot

Facebook – https://www.facebook.com/kontactcentre/

Вся інформація про умови та порядок отримання компенсації доступна в будь-який час на сайті програми єВідновлення

https://erecovery.diia.gov.ua/

Послугу єВідновлення розроблено Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки проєкту TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах і Світового банку.

 

За матеріалами: https://mtu.gov.ua/news/34646.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь