Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ, до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, вшанував пам'ять воїнів покладанням квітів до могил загиблих земляків

Дата: 29.08.2023 16:58
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, щорічно відзначають 29 серпня. Його започаткували 2019-го року Указом Президента Володимира Зеленського.

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ, до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, вшанував пам'ять воїнів покладанням квітів до могил загиблих земляків – Артема ФАНТИ, Євгенія СТЕШЕНКА, Богдана ІШИМОВА та Руслана САХНО, які захищали суверенітет нашої держави, а також вшанував хвилиною мовчання відважних українських воїнів, які стали символом гідності, де кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну.

Віктор БОРОШНЄВ висловлює слова вдячності матерям та батькам за виховання справжніх мужніх і сміливих патріотів України.

Низький уклін та щирі співчуття рідним загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер…

Герої не вмирають! Герої живуть вічно!

Слава Героям!

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь