Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ЗБІРНА КОМАНДА БОЧЕЧКІВСЬКОЇ ОТГ РАЗОМ З КЕРІВНИЦТВОМ БОЧЕЧКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОРГАНІЗУВАЛИ ТА ПРОВЕЛИ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР ПАМ′ЯТІ ЗЕМЛЯКА, ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ РУСЛАНА САХНО

Дата: 01.09.2023 10:49
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

31 серпня, на футбольному полі в с.Вирівка відбувся футбольний турнір з міні-футболу памʼяті військовослужбовця Руслана Сахно.

Руслан Вікторович Сахно народився 02 квітня 1996 року в с.Бондарі.

Добрий, відповідальний, активний, хоробрий та відданий патріот України – таким пам’ятають хлопця близькі, друзі та знайомі.

У 2022 році після повномасштабного вторгнення російського війська Руслан поповнив лави ЗСУ та став на захист рідної України. Так, народжений не для війни, став справжнім воїном.

30 липня 2023 року його життєвий шлях, як Воїна та достойної людини обірвав ворожий снаряд поблизу населеного пункту Ямпіль Донецької області.

За життя Руслан дуже любив займатися спортом, зокрема, захоплювався футболом. Мав численні нагороди з даного виду спорту.

Відкриття турніру розпочалося із хвилини мовчання за загиблими захисниками України.

«Ми низько вклоняємося Герою за подвиг та дякуємо батькам, що виховали справжнього патріота, відданого сина рідного краю. Велика вдячність та шана усім нашим Захисникам України!»,- виступив перед командами Віктор Борошнєв.

У турнірі брали участь чотири команди – Бочечківська ОТГ, Плюс один, Імпульс та Ветеран +45. Змагання пройшли із завзяттям та у чесному бою – саме так, як і перемагають наші Захисники на усіх рубежах.

За результатами турніру, почесне перше місце та кубок виборола команда Бочечківської ОТГ, гравцем команди якої був Руслан. Друге місце посіла команда Ветеран +45, третє – Імпульс, четверте – Плюс один.

Турнір памʼяті Руслана Сахно його друзі планують проводити щорічно.

І хоча будь-які змагання формально мають переможців, у цьому турнірі важливе не це. Найважливіше, що завдяки кожному учаснику і кожному глядачу зберігається пам’ять про нашого Героя. Адже саме завдяки Руслану, його побратимам та тисячам воїнів ЗСУ ми маємо можливість жити у своїй країні.

Слава Героям України! Слава її Захисникам!

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь