Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

«МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ'Я: СТІЙКІСТЬ ТА КРИХКІСТЬ МАЙБУТНЬОГО» – ГОЛОВНА ТЕМА ЦЬОГОРІЧНОГО САМІТУ ПЕРШИХ ЛЕДІ ТА ДЖЕНТЛЬМЕНІВ, ЯКИЙ ВІДБУДЕТЬСЯ В КИЄВІ 6 ВЕРЕСНЯ

Дата: 05.09.2023 08:59
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

«Ти як?» Із цим запитанням Олена ЗЕЛЕНСЬКА звернулася до українців через Програму ментального здоров'я і закликала кожного чесно відповісти насамперед самому собі. А водночас з’ясувати, що допомагає нам триматися, навіть коли сил триматися вже немає

«Ментальне здоров'я: стійкість та крихкість майбутнього» — головна тема цьогорічного Саміту перших леді та джентльменів, який відбудеться в Києві 6 вересня. Міжнародну діалогову платформу Олена Зеленська заснувала в 2021 році з метою шукати рішення гуманітарних проблем світу та реалізувати спільні проєкти задля добробуту людей.

Уже третій Саміт не обмежиться нагальними питаннями для України у війні. Перші леді та джентльмени інших країн, лідери громадських думок, знаменитості обговорять актуальні проблеми світу, який досі оговтується від пандемії, землетрусів у Туреччині та Сирії, масштабних лісових пожеж. Порушать проблеми у сфері ментального здоров’я, розглянуть проєкти, покликані навчати дорослих і дітей піклуватися про себе.

У свою чергу, гості та глядачі Саміту зможуть ознайомитися із результатами глобальних соціологічних досліджень, заслухати висновки щодо певних гіпотез, побудовані на міжнародних опитуваннях.

6 вересня долучайтеся до трансляції Саміту на YouTube-каналі Summit of First Ladies and Gentlemen. Станьте частиною міжнародного майданчика, який порушує актуальні питання людства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь