Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

НА СУМЩИНІ ЗАТВЕРДИЛИ ГРАФІК РОБОТИ ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ

Дата: 18.10.2023 14:30
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Пункти незламності у робочі дні працюватимуть з 8.00 (9.00) години до 17.00 (18.00) за умови сталої роботи всіх систем життєзабезпечення (тепло- водо- електропостачання). У разі виникнення надзвичайних, критичних ситуацій – у цілодобовому режимі

Таке рішення ухвалено під час позачергового засідання Сумської обласної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням начальника Сумської ОВА Володимира АРТЮХА.

За інформацією заступника начальника Сумської ОВА Сергія КРОПИВЧЕНКА, в області працює станом на сьогодні 522 Пункти незламності, з яких 23 мобільні, а решта – стаціонарні, а також створені необхідні запаси палива.

«У разі виникнення надзвичайних ситуацій, Пункти незламності мають стовідсотково бути готовими до розгортання в будь-який час дня і ночі і працювати в цілодобовому режимі, – підкреслив очільник області Володимир Артюх. – Усі ми розуміємо, що маються на увазі надзвичайні ситуації, пов’язані з припиненням або порушенням роботи водо-електро-газопостачання в умовах воєнного стану».

Після обговорення комісія ТЕБ та НС вирішила: у разі сталої роботи систем життєзабезпечення пункти незламності працюють за графіком роботи суб’єкта, який організовував їх розгортання та забезпечує його функціонування – з 8.00 (9.00) години до 17.00 (18.00) години у робочі дні.

У разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з припиненням (порушенням) роботи систем центрального водопостачання, водовідведення, електро-, газо- і теплопостачання (в осінньо-зимовий період) та усіх видів електронних комунікаційних послуг в умовах воєнного стану – у цілодобовому режимі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь