Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

За рік до проєкту "Армія відновлення" долучилися майже 5 тисяч мешканців Сумщини

Дата: 07.11.2023 12:03
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Минув рік відтоді, як започатковано проєкт “Армія відновлення”. За цей час до нього долучилися майже 5 тисяч мешканців Сумщини.

Сумщина - перша область України, де такі роботи розпочали виконуватись. Минулого року на суспільно корисні роботи було видано 900 направлень, з початку 2023 року вже близько 4 000.

Договори укладено на суму близько 42 млн грн з коштів фонду загальнообов’язкового державного страхування на випадок безробіття. За цю роботу люди отримують заробітну плату не нижче ніж 6 700 грн.

До таких робіт можуть бути залучені зареєстровані безробітні незалежно від професії чи освіти та навіть з першого дня реєстрації у службі зайнятості.

З початку року 39 громад Сумщини ухвалили рішення про суспільно корисні роботи. Найбільше осіб залучено по Роменській - 500, Попівській, Конотопській, Путивльській - по 300, Сумській - 200.

Роботи, які виконують зареєстровані безробітні, є потрібними і вагомими. Безробітні цього і минулого року розбирали завали об’єктів, які постраждали внаслідок бойових дій: у Боромлянській громаді розбирали магазин, зупинку, ринок, дитсадочок, спортклуб, у Кириківській ремонтували покрівлю двоповерхових житлових будинків, розбирали завали житлового будинку.

Якщо ви зареєстрований безробітний та хочете долучитися до "Армії відновлення", зверніться до центру зайнятості за місцем перебування, контакти тут  http://surl.li/gspuv. Працівники отримуватимуть заробітну плату та страховий стаж.

У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Конотопської філії Сумського обласного центру зайнятості 044 244 94 18, 050 30 55 318


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь