Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ взяв участь у 2-ій міжнародній виставці-конференції ReBuild Ukraine powered by Energy

Дата: 17.11.2023 20:29
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

14-15 листопада 2023 року Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ разом з головами громад Конотопського району взяв участь у 2-ій міжнародній виставці-конференції ReBuild Ukraine powered by Energy, що відбулася у м.Варшава (Республіка Польща).

Захід пройшов під патронатом Міністерства енергетики України та за підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, Міністерства економічного розвитку і технологій Республіки Польща, Американської торгово-промислової палати в Україні та профільних міністерств країн-партнерів ЄС.

Мета заходу – залучення міжнародного фінансування для відновлення українських громад, сприяння підприємствам енергетичної галузі України у реалізації відновлення об’єктів критичної інфраструктури, що постраждали внаслідок військової агресії, залучення інвестицій у міста та регіони України, які сьогодні підтримують мільйони переміщених сімей та мають привабливі інвестиційні можливості.

Виставка “Rebuild Ukraine” викликала неабиякий інтерес і зацікавлення з боку світових компаній: свої національні павільйони розгорнули понад 20 країн. Найбільші з них мали скандинавські країни, зокрема Швеція, Фінляндія, Данія, представництво кожної з яких налічувало навіть понад 40 компаній. Чималими також були національні павільйони Нідерландів, Румунії, Канади, Франції, Чехії та деяких інших країн.

В рамках заходу голова Бочечківської громади Віктор БОРОШНЄВ ознайомився з унікальною експозицією будівельних технологій, обладнання та матеріалів, сучасного електротехнічного виробництва та «зелених» технологій, світових досягнень у будівельній та енергетичній сферах, а також брав участь у зустрічах, що сприятимуть налагодженню партнерства з іноземними компаніями та інвесторами.

Підсумовуючи участь у заході варто заначити, що участь у заході була корисною, цікавою та відкритою до нових можливостей та плідні майбутні результати.

Щира вдячність європейській спільності за запрошення, за підтримку та сприяння у відновленні українських громад!

Разом спільними зусиллями збудуємо та відновимо нашу державу!

#ReBuildUkraine2023 #rebuildukraine

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь