Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Працівники Хижківського сільського клубу та бібліотеки провели годину пам'яті і скорботи "Поки пам'ятаємо - доти будем жити" до Дня пам'яті жертв Голодоморів

Дата: 25.11.2023 13:28
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Цього року ми вдруге вшановуємо пам'ять жертв Голодоморів в умовах повномасштабної війни в Україні, яка супроводжується геноцидом Росії проти українців. Трагічні події та злочини, які розгортаються на наших очах, демонструють: жива пам'ять надзвичайно важлива; злочини проти людства мають бути засуджені світовою спільнотою, а жертви - вшановані.                  

Працівники Хижківського сільського клубу та бібліотеки провели годину пам'яті і скорботи "Поки пам'ятаємо - доти будем жити" до Дня пам'яті жертв Голодоморів, який відзначатимуть 25 листопада. Зібралися з нагоди 90-х роковин Голодомору 1932-1933 років. Вшанували невинно убієнних біля пам'ятного хреста жертвам Голодомору покладанням символічних колосків. Присутні ознайомилися також з книжковою виставкою-інсталяцією, де були представлені документальна та художня література, записані спогади місцевих жителів - очевидців Голодомору.                 Пам'ять про Голодомор має бути вічною, як реквієм, як пересторога всім сущим на Землі!

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь