Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

НА СУМЩИНІ РОЗПОЧИНАЄ РОБОТУ РЕГІОНАЛЬНИЙ КООРДИНАЦІЙНИЙ ШТАБ З ОПЕРАТИВНОГО РЕАГУВАННЯ НА НАДЗВИЧАЙНІ СИТУАЦІЇ

Дата: 25.11.2023 16:13
Кількість переглядів: 20

Фото без опису

Таке рішення прийнято за підсумками засідання обласної комісії ТЕБ та НС, оскільки у найближчі дві доби в Сумській області та Сумах очікуються складні погодні умови: сильний сніг, у південній половині області з дощем, ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця

Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх доручив усім відповідальним службам бути в повній готовності, щоби Сумщина пережила цю негоду без втрат та потрясінь.

З цією метою в області створюються та з 26 листопада в цілодобовому режимі будуть працювати Регіональний координаційний штаб з оперативного реагування та забезпечення створення нормальних умов життєдіяльності населення та місцеві штаби для координації дій на регіональному та місцевому рівнях. 

Також у стані готовності мають бути мобільні пункти незламності, зокрема і для надання допомоги учасникам дорожнього руху у випадку виникнення автомобільних заторів. 

Необхідно забезпечити профілактичне оброблення дорожнього покриття та прибирання снігу на автошляхах і в населених пунктах, підготовлені місця для тимчасових стоянок транзитного транспорту. 

Крім того, відповідним службам доручено підготувати снігоочисну та посипочну техніку на найбільш складні ділянки доріг, та своєчасно приймати рішення щодо обмеження руху транспорту та інформувати перевізників і водіїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь