Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Новорічний бал лідерів

Дата: 19.12.2023 11:43
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

           18 грудня 2023 року у Національному академічному театрі драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна у місті Суми відбувся обласний новорічний бал лідерів учнівського самоврядування та творчо обдарованої молоді Сумщини.

          На свято завітали понад 300 молодіжних лідерів Сумщини із 15 громад області. Навіть у складних умовах війни наша молодь продовжує старанно навчатися, брати участь в олімпіадах, займатися спортом, творчо та духовно розвиватися, займатися волонтерською діяльністю.

          За дорученням начальника Сумської ОВА Володимира АРТЮХА, учасників балу привітала директор обласного Департаменту освіти і науки Вікторія ГРОБОВА і подякувала молодому поколінню за принциповість, наполегливість та патріотизм.

          Бочечківську громаду презентували кращі з кращих, лідери учнівського самоврядування Артем ЄВТУШЕНКО та Яна БОРОШНЄВА (Козацький ЗЗСО І-ІІІ ступенів),  Олександр МОГИЛА та Дар’я МИКОЛАЄНКО (Бочечківський ЗЗСО  І-ІІІ ступенів).

          Тендітні юні дебютантки у білих сукнях та їхні галантні  кавалери вправлялися у майстерності танцювати полонез, мазурку, польку, вальс.  Учасники мали змогу долучитися  до майстер-класів з бального танцю, брали участь в іграх та конкурсах.

          Представників молодої генерації  вітали кращі творчі хореографічні та вокальні колективи. Не залишилися учасники балу і без новорічних солодких подарунків.

          Фантастичне новорічне дійство не залишило байдужим жодного учасника і підтвердило, що мрії здійснюються. І здійснюються завдяки дорослим, яким небайдуже майбутнє нашої держави, які своєю творчістю, активністю запалюють молоді серця та дарують віру в те, що життя триває, попри все!

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь