Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ДО УВАГИ, ОПІКУНІВ, ПІКЛУВАЛЬНИКІВ! ПРО НАДАННЯ ЩОРІЧНОГО ЗВІТУ

Дата: 28.12.2023 13:02
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Відділ-служба у справах дітей виконавчого комітету Бочечківської сільської ради , нагадує, опікунам, піклувальникам, що до закінчення 2023року необхідно надати обов’язків щорічний звіт опікуна, піклувальника за 2023 рік. Це необхідно зробити якомога швидше.

  У звіті необхідно відобразити всі дії протягом року по захисту прав  і інтересів підопічного, в тому числі по збереженню їх майна, здійснення повного медичного обстеження підопічного у відповідності до пункту  4.11 Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім'ї та молоді Міністерства освіти і науки Міністерства охорони здоров’я України Міністерства праці та соціальної політики України     № 34/166/131/88 від 26.05.1999 (далі - Правила), опікуни (піклувальники) подають щорічно, до органів опіки та піклування звіт про свою діяльність за  рік щодо захисту прав та інтересів підопічних, у тому числі щодо збереження належного їм майна та житла.

         Відповідно до абзацу 2, пункту 4.11. Правил, на вимогу органів опіки та піклування опікуни (піклувальники) зобов’язані подавати звіти в інший визначений ними термін.

         У відповідності до пункту 4.3. Правил, опікуни (піклувальники) над неповнолітніми зобов’язані виховувати підопічних у дусі загальноприйнятих моральних норм, піклуватися про їх здоров’я, духовний і фізичний розвиток, навчання, готувати їх до праці та самостійного життя, захищати їх права та інтереси.

                Відповідно до абзацу 2 пункту 4.3. Опікун (піклувальник) повинен раз на рік здійснювати повне медичне обстеження підопічних.

                Згідно пункту 4.7. Правил, опікун не має права без дозволу органів опіки та піклування укладати угоди, а піклувальник - давати згоду на їх укладання, якщо вони виходять за межі побутових.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь