Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Більше 44 тисяч гривень зібрала Бочечківська громада на благодійному армарку на підтримку Збройних Сил України "Жінки заради Перемоги!"

Дата: 07.03.2024 13:24
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

06 березня 2024 року на базі Бочечківського сільського будинку культури відбулося театралізоване дійство «Жіночий вибір: морок-війна чи світло-весна?» та благодійний ярмарок  на підтримку Збройних Сил України «Жінки заради Перемоги!».

          До підготовки  заходу долучилися відділ освіти, культури і туризму, молоді та спорту Бочечківської сільської ради, педагоги та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Бочечківської сільської ради, працівники та аматори закладів культури та освіти громади.

Хвилиною мовчання вшанували присутні пам′ять за загиблими Захисниками України, серед яких і наші земляки Артем ФАНТА, Євгеній СТЕШЕНКО, Богдан ІШИМОВ, Руслан САХНО, Олексій ШИНКАРЬОВ.

          Жителі громади долучилися до підписання  петиції Президенту України щодо присвоєння звання Героя України (посмертно) захиснику України, справжньому воїну та патріоту, солдату 3 окремої штурмової бригади в/ч А4638 Ішимову Богдану Вадимовичу, позивний «Шумок», ініційованої дружиною загиблого захисника.

З теплим вітальним словом напередодні Міжнародного жіночого дня звернувся до присутніх Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ та вручив Подяки жінкам-військовослужбовцям, які нарівні з чоловіками  захищали та захищають суверенітет України та жінкам-волонтерам, які своєю працею наближають Перемогу: Келямовій Ганні Миколаївні, Ступак Євгенії Володимирівні, Нагіленко Любові Іванівні, Гудименко Наталії Володимирівні, В′язун Людмилі Анатоліївні, Авдієнко Надії Олексіївні, Базарній Любові Петрівні,  Петрикей Тамарі Антонівні.

          Завдяки старанням учасників заходу, під час благодійного ярмарку зібрано 44 тисячі 160 гривень, з них: 12 тис. 832 грн. – Козацький ЗЗСО; 8 тис. 500 грн. –  Бочечківський ЗЗСО).

Війна змінила наших дітей та всіх нас, змінила погляди на життя, змусила мислити по іншому. Діти вже змалечку стають патріотами своєї країни і разом з дорослими намагаються наближати Перемогу тут, в тилу.

Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до святкових заходів, за активність, ініціативність і підтримку наших Збройних Сил! Дякуємо за допомогу та патріотизм!         

Робимо все, що можемо разом для нашої Перемоги!

Тримаємось разом! Діємо разом! Працюємо разом!

Слава нашим ЗСУ!

Все буде Україна!

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь