Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ГОЛОВА КОНОТОПСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЛЮДМИЛА ЗЕРНИЧЕНКО ВРУЧИЛА КОЛЕКТИВУ БОЧЕЧКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОДЯКУ

Дата: 12.03.2024 14:40
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Війна не лише завдала значних збитків нашій державі та стала випробуванням для місцевого самоврядування України, але й спонукала до суттєвого підвищення ефективності взаємодії між керівництвом територіальної громади та її жителями.

Успішна територіальна громада – це створення сприятливих умов для проживання людей та їх добробут.

Здійснення благоустрою територій, ремонт доріг, підтримка та розвиток освітньої, медичної та культурної галузей, допомога жителям громади з усіх напрямків життєдіяльності – усе це в пріоритеті роботи сільської ради.

За сумлінне виконання посадових обов′язків, відданість доручені справі, активну громадську позицію, оперативне вирішення питань та надання допомоги мешканцям територіальної громади у відновленні будинків, пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації тимчасово виконуюча обов′язки голови Конотопської районної державної адміністрації Людмила ЗЕРНИЧЕНКО вручила Подяку колективу Бочечківської сільської ради.

«Щира вдячність колективу Бочечківської громади за самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність та чуйність, за співпрацю та взаєморозуміння у вирішенні багатьох проблем із життя своїх жителів.» - звернулась до колективу Людмила ЗЕРНИЧЕНКО.

В свою чергу Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ від імені колективу подякував за підтримку, за довіру, за поради та критику, за активну та дієву співпрацю між усіма гілками влади та людьми.  

Фото без опису     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь