Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Співпраця заради добробуту: керівництво Бочечківської громади зустрілись із представниками УВКБ ООН та ГО «Проліска»

Дата: 13.03.2024 09:45
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України керівництво Бочечківської сільської ради активно працює в напрямку підтримки життєдіяльності громади та її розвитку.

З метою налагодження тісної співпраці громади з УВКБ ООН та ГО «Проліска» та реалізації ініціатив, спрямованих на підтримку надання критично важливих послуг, керівництво громади зустрілось з її представниками.

В ході зустрічі представники організацій інспектували вже надану допомогу для облаштування укриттів, що знаходяться на території громади, а також намітили плани на майбутню співпрацю. Разом з керівництвом громади відвідали заклади освіти Бочечківської громади, де громадські організації допомогли з облаштуванням укриттів, щоб учасникам учбового процесу було якомога комфортніше знаходитись в укриттях під час повітряних тривог.  

Завдяки змістовній зустрічі досягнуто конкретних домовленостей та розпочато активну співпрацю. У розмові з першим заступником сільського голови Віктором СИТНИКОВИМ, начальником відділу житлово-комунального господарства, комунального майна, містобудування та архітектури Володимиром БУБНОВИМ, директорами закладів освіти Тетяною КОРОСЬКО та Валентиною КЛІНДУХОВОЮ обговорено можливість облаштування (ремонту) укриттів, що є особливо важливим питанням для шкіл.

Отримана допомога дуже необхідна та важлива, тому представники громади також обговорювали пріоритетні напрямки майбутньої співпраці, з метою розширення спектру гуманітарної допомоги для наших мешканців.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь