Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ВИЇЗНА НАРАДА З ПИТАНЬ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДІВ МОБІЛІЗАЦІЇ ТА ВЕДЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ОБЛІКУ

Дата: 13.03.2024 11:08
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Під час воєнного стану в Україні питання мобілізації є важливою складовою національної безпеки. Ведення військового обліку є обов’язком кожного підприємства, установи та організації незалежно від форми власності.

За дорученням начальника Сумської ОВА Володимира АРТЮХА тимчасово виконуюча обов’язки начальника Конотопської РВА Людмила ЗЕРНИЧЕНКО провела виїзну нараду на території Бочечківської сільської ради за участі Бочечківського сільського голови Віктора БОРОШНЄВА та відповідальних працівників ради, а також представників Конотопського РТЦК та СП, з питань виконання мобілізаційних заходів та ведення військового обліку на території вище зазначеної громади.

На нараді розглянули питання проведення заходів з мобілізації на території Бочечківської сільської ради, порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, оповіщення та прибуття громадян, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації. Присутнім наголошено на необхідності активізації роботи та вжиття заходів з проведення якісного оповіщення.

За результатами наради узгоджено ряд спільних заходів для ефективного виконання поставлених завдань, формування та доукомплектування Збройних Сил України задля зміцнення обороноздатності нашої країни від агресора.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь