Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Староста Хижківського старостинського округу Анатолій КАЛІН звітував про роботу за 2023 рік перед громадою

Дата: 13.03.2024 15:49
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Зустріч з жителями Хижківського старостинського округу відбулася у приміщенні старостинського округу, в якій взяли участь перший заступник сільського голови Віктор СИТНИКОВ та представники ТОВ «Зурбаган».  

В ході звітування староста ознайомив присутніх із статистичними показниками, розповів про результати роботи з благоустрою, що проводилися на території старостинського округу у у 2023 році. А це – розчистка доріг у зимовий період, прибирання кладовищ, облаштування шахтних колодязів, вивезення сміття, обрізка дерев і кущів та інші роботи. Інформував також про надання послуг з питань соціального захисту населення, про стан надання послуг торгівлі, зв′язку, перевезення тощо.

Мешканці округу цікавились актуальними для них питаннями: ремонт доріг, виплата орендної плати за землю, доступ до мережі Інтернет та інші. Керівник ТОВ «Зурбаган» Сергій ЗАВГОРОДНІЙ інформував про можливість підключення жителів Хижківського старостинського округу, договірні умови та тарифи.

Підсумовуючи звіт старости, перший заступник сільського голови Віктор СИТНИКОВ подякував старості та усім мешканцям села за плідну співпрацю. «Наша держава і наша громада — це перш завсе люди — працьовиті, мужні, щирі, чесні та відверті. Саме завдяки людям вже другий рік поспіль наша держава тримається і нищить ворога. Щиро дякуємо нашим Захисникам, завдяки яким ми працюємо, живемо, навчаються наші діти, сіють поля і збирають врожаї наші аграрії. Все це можливо лише завдяки одному — єдності.» - зауважив Віктор СИТНИКОВ.

На завершення староста подякував усім активним та небайдужим жителям старостинського округу і тим, хто долучається до добрих справ, за згуртованість та допомогу, адже тільки спільними зусиллями можна досягти бажаних результатів. 

Фото без опису      Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь