Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

БОЧЕЧКІВСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА АВТОМОБІЛЬ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 22.03.2024 13:00
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Для не великої громади, що знаходиться недалеко від кордону з ворожим сусідом рф, доступ до медичної допомоги є особливо важливим.

22 березня Бочечківська громада отримала приємний подарунок від Культурно технічної громадської організації міста Гамбург (Німеччина), в особі її керівників Сергія ХАВКІНА та Світлани ГУМИНСЬКОЇ та Фонду Германа РЕЕМЦМИ – автомобіль швидкої допомоги «Opel Vivaro». Транспортний засіб оснащений необхідним сучасним обладнанням для надання медичної допомоги, в тому числі й у невідкладних станах.

У супроводі поліцейського офіцера громади, Сергій та Світлана особисто доставили автомобіль швидкої допомоги наголосивши, що завдяки тісній та плідній співпраці з сільським головою Віктором БОРОШНЄВИМ вдалося реалізувати важливу для громади місію –  збереження здоров’я населення.

Виконавчий комітет Бочечківської сільської ради, колектив медичних працівників та сільський голова Віктор БОРОШНЄВ висловили щиру вдячність меценатам за таку чудову та, головне, необхідну допомогу. Нам дуже приємно, що наша громада знаходиться під наглядом щирих, благодійних сердець!

«Людей, які під час війни дбають про майбутнє, неможливо перемогти! Неможливо перемогти українців, для яких найцінніше в цьому світі є людське життя. Тому це не просто автомобіль швидкої, а допомога тримати наш медичний фронт. Безмежні слова вдячності за це!» - зазначив у своєму виступі сільський голова Віктор БОРОШНЄВ.

Автомобіль передано у користування комунальному некомерційному підприємству «Бочечківська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини» для вчасного реагування на невідкладні ситуації та швидше надавати необхідну допомогу мешканцям громади.

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису      Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь