Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ провів щотижневу нараду з керівниками установ громади

Дата: 16.04.2024 10:40
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Сільський голова Віктор БОРОШНЄВ провів щотижневу апаратну нараду за участі заступників, секретаря ради, керуючої справами виконкому, начальників відділів сільської ради, директорів комунальних підприємств та установ, поліцейського офіцера громади.

Розпочалась нарада з хвилини мовчання з метою вшанування пам’яті про героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

На порядку денному розглянули ряд питань життєдіяльності громади.

Начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Світлана СТЕПАНЕНКО доповіла про використання укриттів для учасників освітнього процесу в закладах освіти Бочечківської громади та приведення їх відповідно до вимог чинного законодавства; про закінчення 2023/2024 навчального року; про проведення заходів працівниками бібліотек та закладів культури тощо.

Директор КНП «Бочечківська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини» Юрій ЗЛИДЕННИЙ інформував про рівень захворюваності на території громади, стан вакцинації, про матеріально-технічне забезпечення та потреби медичних закладів громади.

Говорили про стан справ у соціальному напрямку діяльності громади. Начальник відділу соціального захисту населення Людмила ШИЛЕНКО та директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» Тетяна НЕСТЕРЕНКО доповіли про співпрацю із старостами населених пунктів громади для вчасного виявлення громадян, які потребують соціальної допомоги, якість та своєчасність надання соціальних послуг. Обговорено питання виконавської дисципліни соціальними робітниками та фахівцями із соціальної роботи та багато інших робочих питань.

Начальник служби у справах дітей Світлана ГРАЧЕНКО доповіла про стан роботи з сім′ями, де є діти, вжиття заходів щодо їх соціального захисту, потреб тощо.

Поліцейський офіцер громади Богдан ГАЙДІН звітував про стан правопорядку на території громади. Зупинився також на відповідальності мешканців громади, підприємств, установ та організацій щодо спалювання громадянами сухої рослинності та бур’янів; щодо контролю за дотриманням правил дорожнього руху; убезпечення незахищених верств населення від вчинення відносно них шахрайських дій чи інших злочинів. 

Старости округів громади подякували поліцейському офіцеру громади за роботу, за співпрацю та сумлінне виконання службових обов′язків, постійний контакт з мешканцями, забезпечення порядку на своїй території з метою своєчасного реагування на проблеми громади та запобігання вчиненню правопорушень.

Окремим питанням присутні доповіли про проведення робіт з благоустрою на своїх територіях.

На нараді розглянули і інші питання, а саме: що стосуються галузі фінансів, культури, оздоровлення, надання адміністративних послуг тощо.

По завершенню наради до відповідальних осіб доведено конкретні завдання для ефективного виконання повноважень. Тільки за чіткої та злагодженої співпраці всіх служб, можливе досягнення певних результатів.

Фото без опису     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь