Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Відбулось перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Бочечківської територіальної громади

Дата: 22.05.2024 12:17
Кількість переглядів: 55

 

Фото без опису

 У Бочечківській сільській раді триває робота над розробкою Стратегії розвитку громади до 2027 року. 

21 травня відбулось перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади та плану заходів із її реалізації.  Відкрив його перший заступник сільського голови Віктор СИТНИКОВ, який зауважив, що Стратегія розвитку громади є важливим документом, який визначає пріоритетні напрямки розвитку громади.

Експерт із розробки місцевих стратегій розвитку Дмитро ЛУКІН презентував напрацьований разом із членами робочої групи соціально-економічний аналіз громади, а також результати опитування мешканців громади, підприємців місцевого бізнесу. За кожним розділом учасники зібрання зазначали свої зауваження та пропозиції, надавали додаткову інформацію, а саме: стосовно транспортного сполучення, водних ресурсів та ґрунтів,  можливостей співпраці з сусідніми громади, інвестиційних пропозицій, проаналізували сильні та слабкі сторони територіальної громади, можливості та загрози для її розвитку.

Інформуємо: Стратегія розвитку Бочечківської територіальної громади до 2027 року – це основний документ для реалізації соціально-економічного розвитку громади, який визначає напрямок розвитку громади, служить базою для розробки проєктів та програм, створення кращих умов для життя, навчання, роботи кожного мешканця. Головне його завдання – досягнення довгострокових цілей розвитку громади, створення привабливого образу громади, в якій хочеться жити та розвиватись. А також це інструмент покращення конкурентоспроможності громади, який зможе допомогти привернути увагу інвесторів та донорів.

В даному документі будуть враховані думки та бачення всіх і кожного мешканця громади. Пріоритети розвитку громади будуть сформовані з відповідей жителів громади та представників бізнесу про бачення їх майбутнього.

Звертаємось до всіх жителів громади, представників установ та організацій, приватних підприємців долучатись до розробки документа, адже тільки спільними зусиллями та цілеспрямованими діями громада крокуватиме в напрямку розвитку.

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь