Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ВІТАЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ОФІЦЕРІВ ГРОМАД

Дата: 28.05.2024 13:51
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Щорічно, 28 травня поліцейські офіцери громад відзначають своє професійне свято. З цієї нагоди голова Бочечківської громади долучився до урочистостей та нагородження.

Поліцейський офіцер громади - це одна із важливих складових децентралізації влади. У червні 2021 року Бочечківська громада долучилася до цього проєкту. І нині поліцейський офіцер громади здійснює активну профілактичну роботу, розкриває злочини, протидіє домашньому насильству, проводить профілактичні рейди тощо.

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ привітав працівників поліції з професійним святом та вручив Подяку Бочечківського сільського голови поліцейському офіцеру Бочечківської громади Богдану ГАЙДІНУ.

Вітаючи зі святом, Віктор БОРОШНЄВ побажав мирного неба, родинного затишку, наснаги, терпіння та витримки у роботі, а також подякував за нелегку, але дуже потрібну людям службу.,

Фото без опису   Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь