Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ГО «БУДУЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ» ПРОВОДИТЬ НАБІР ГРОМАД ДЛЯ ВТІЛЕННЯ ЛОКАЛЬНИХ ВОЛОНТЕРСЬКИХ АКТИВНОСТЕЙ (БУРЧИКІВ)

Дата: 05.06.2024 10:54
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Мета заходів – долучати місцеву молодь до соціального життя громади, підсилити спроможність місцевої команди, ознайомити з форматом локальних волонтерських активностей

БУРчик – це локальна волонтерська акція взаємодопомоги та добросусідства, спрямована надати підтримку родинам у скруті та надихнути мешканців громад брати відповідальність та долучатися до позитивних змін. Проєкт може тривати від одного до трьох днів (найчастіше на вихідних), однак якщо обсяг робіт є значним, можна запланувати серію БУРчиків. Кількість залучених волонтерів – 10 на 1 БУРчик.

Участь можуть брати громади Чернігівської, Сумської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Полтавської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Київської та Херсонської областей. А стати локальними волонтерами має нагоду молодь віком від 14 до 35 років.

За допомогою БУРчику громада має можливість самостійно відновити соціально важливу інфраструктуру (школи, будинки ВПО/СЖО, лікарні, дитячі садочки тощо) та зробити соціально важливий внесок у себе та громаду. Унікальна технологія БУР дозволить громадам розвинути почуття відповідальності, комплексного розв’язання проблем та якості лідерства. Молодь мас змогу отримати навички та компетенції з відповідальності та ініціативності.

Посилання на реєстрацію: http://cutt.ly/PetBbfCe

Ознайомитись з діяльністю ГО «БУР» можна на сайті: https://www.bur.org.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь