Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Виховуємо патріотичну молодь!

Дата: 12.06.2024 15:44
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

З 06 по 11 червня 2024 року в змішаному форматі проходив ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), учасниками якого стали 27 учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти з 20 територіальних громад області. Серед них - вихованці Центру дитячої та юнацької творчості - рій "Патріот" Бочечківського ЗЗСО.

Юні джури демонстрували свої навички у ряді змагань: «Фізична підготовка», «Перетягування линви», конкурсі строю та пісні «Впоряд».

Кожен учасник у перервах між змаганнями мав змогу долучитися до участі у майстер-класах «Кінологія», «Збірка, розбірка автоматів», «Мінна безпека».

Урочисто й красиво пройшла збірка учасників, нагородження переможців і призерів за окремими видами змагань, шикування роїв. Справжній захват у присутніх викликало козацьке коло з нагоди підбиття підсумків ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

За підсумками конкурсів маємо результати:

- конкурс «Відун» - 11 місце;

- змагання «Рятівник» - 7 місце;

- змагання «Перетягування линви» - 6 місце;

- конкурс «Впоряд» - 10 місце.

Вихованців ЦДЮТ Бочечківської сільської ради - рій "Патріот" Бочечківського ЗЗСО нагороджено грамотою за активну участь у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") та цінним подарунком - набором для надання першої домедичної допомоги.

Щиро вітаємо учасників! Дякуємо юним джурам за цілеспрямованість та бажання служити рідній Україні!

Бажаємо натхнення, сили, вправності у підготовці до майбутніх перемог у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»)!

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь