Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Гуманітарна допомога для мешканців Бочечківської громади від американського благодійного фонду Global Empowerment Mission (GEM) в партнерстві з Howard G BUFFETT Foundation (HGBF)

Дата: 14.06.2024 11:40
Кількість переглядів: 62

Фото без опису       

Бочечківська громада отримала гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів довготривалого зберігання від Благодійної організації GEM та Howard G. Buffett Foundation.

Ця допомога покликана полегшити складні умови життя місцевих жителів, що виникли через російське вторгнення на територію України.

В результаті тісної співпраці та партнерства з куратором направлення Сумської області GEM Олегом МАЛИНОВСЬКИМ, який супроводжує та реалізує місію фонду в Бочечківській громаді, на територію громади завезено 1440 продуктових наборів, що дозволить забезпечити кожне домогосподарство, в якому проживають люди.

Така співпраця демонструє солідарність та готовність міжнародної спільноти підтримувати українські громади, що опинилися в складних умовах через війну.

Від імені всіх мешканців громади висловлюємо щиру вдячність благодійникам за співпрацю та безкорисну, але суттєву допомогу нашій громаді. Маємо надію на подальшу співпрацю та підтримку.

Добрі справи не залишаються непоміченими.

Разом до перемоги!

Все буде Україна!

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь