Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

19 червня 2024 року відбулася чергова сесія Бочечківської сільської ради

Дата: 20.06.2024 11:18
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Під головуванням Бочечківського сільського голови Віктора БОРОШНЄВА відбулася чергова 53 сесія сільської ради восьмого скликання.

У роботі пленарного засідання взяли участь депутати сільської ради, керівники структурних підрозділів та установ громади.

Перед початком розгляду  питань порядку денного сесії, присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Депутати затвердили сільські Програми в новій редакції, а також внесли зміни до бюджету Бочечківської сільської територіальної громади. На засіданні розглядались також земельні питання.

В ході роботи сесії депутати прийняли рішення про встановлення на території громади місцевих податків і зборів, а також про вступ до місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Інноваційна платформа розвитку громад».

Також, на сесії сільської ради прийнято важливе рішення. Розглянувши звернення дружини загиблого Захисника України Богдана Ішимова, прийнято рішення про перейменування вулиці в с.Бочечки.

В результаті обговорення з усіх питань ухвалені відповідні рішенням.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь