Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Серед 20 громад з Сумської та Чернігівської областей Бочечківська громада стала учасником проєкту «Security Compact», що реалізовує Громадська організація «Подільська агенція регіонального розвитку» в межах грантового конкурсу «Посилення громадської

Дата: 25.06.2024 13:26
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Серед 20 громад з Сумської та Чернігівської областей Бочечківська громада стала учасником проєкту «Security Compact», що реалізовує Громадська організація «Подільська агенція регіонального розвитку» в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами

В рамках проєкту громада разом з Громадською організацією «Подільська агенція регіонального розвитку» розпочали проведення тренінгів, в межах яких учасники отримують теоретичні знання та практичні навички з напрямків, запланованих в проєкті.

          Перший тренінг для представників Бочечківської громади пройшов в Бочечківському ЗЗСО з питання надання домедичної допомоги, в якому взяли участь працівники закладу освіти.

Вміння надавати домедичну допомогу ˗ необхідність. Це ті знання, які рятують життя. Тому, правильність та оперативність надання допомоги часто залежить від людей, що знаходяться поряд з постраждалим, зокрема від їхніх навичок надання домедичної допомоги.

Учасники заходу отримали теоретичні знання та практичні навички з надання першої домедичної допомоги та фізичної безпеки.

«У такому форматі, максимально практично, подібний тренінг вперше пройшов на території громади. Наразі вкрай важливо володіти базовими навичками першої домедичної допомоги, як дорослим, так і дітям. А тому отримані знання обов′язково будемо передавати своїм учням.» - зауважила учасниця тренінгу, директор Бочечківського ЗЗСО Тетяна КОРОСЬКО.

Дякуємо, усім учасникам цього тренінгу за участь, організаторам та тренерам Олександру Медведєву та Валерію Воробйову за надану цікаву інформацію.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь