Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

В Бочечківській громаді продовжуються тренінги, організовані в рамках проєкту «Security Compact»

Дата: 01.07.2024 14:53
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

В Бочечківській громаді продовжуються тренінги, організовані в рамках проєкту «Security Compact», що впроваджується в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», що реалізовується громадською організацією «Подільська агенція регіонального розвитку».

28 червня 2024 року на базі Бочечківського ЗЗСО відбувся тренінг з надання фізичної безпеки, в якому взяли участь керівництво, викладачц та працівники  закладу.

Під час тренінгу учасники розширили знання з питання фізичної безпеки та напрацювали відповідні заходи для збереження життя та здоров’я дітей.

Адже фізична безпека - це не тільки облаштування безпечного укриття та наявність запасних виходів в закладі освіти. Це розроблення дієвих протоколів евакуації відповідно до місця перебування дитини, практичне відпрацювання алгоритму дій усіх учасників освітнього процесу, беззаперечне дотримання правил поведінки.

Дякуємо тренерам та учасникам тренінгу. Тренінг є важливим кроком у напрямку створення безпечного середовища для кожного.

Продовжуємо роботу в рамках Меморандуму про співпрацю між громадською організацією та сільською радою, з метою посилення стійкості громади до впливу окупації та військовий дій.

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь