Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

До Бочечківської громади з робочим візитом завітала робоча мобільна група Центру допомоги врятованим м.Київ

Дата: 05.07.2024 15:44
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

З метою вчасного реагування на виклики війни, надання безоплатної і комплексної соціально-психологічної, юридичної та інформаційної підтримки всім, хто постраждав від війни, до Бочечківської громади з робочим візитом завітала робоча мобільна група Центру допомоги врятованим м.Київ.

В ході свого візиту координатор, психолог та кейс-менеджери Центру провели інформаційну зустріч з посадовцями Бочечківської громади соціальної, медичної сфери щодо особливостей надання підтримки постраждалим внаслідок збройної агресії рф проти України.

Центри допомоги врятованим створені, щоб реагувати на виклики війни. Установи працюють у форматі «єдиного вікна» та надають безоплатну і комплексну підтримку усім постраждалим.

Зокрема, акцентовано увагу на тому, що Центр допомоги врятованим міста Києва спеціалізується на випадках сексуального насильства, пов’язаних з конфліктом (СНПК).

Кожен може звернутися до Центру та цілком анонімно та отримати будь-який з видів допомоги:

- консультації соціальних працівників/ць щодо прав і допомоги ВПО (медичних послуг, гуманітарної допомоги, поселення, соціальних виплат, працевлаштування чи розміщення у навчальних закладах);

- консультації юриста/ки;

- консультації психолога/ині;

- спеціалізоване соціально-психологічне консультування для постраждалих від насильства;

- ведення випадку (case management) (фахівець/чиня довгостроково індивідуально допомагає постраждалим від насильства та за потреби самостійно поєднує їх з іншими надавачами допомоги, наприклад, до медичної або правової установи, розміщує у притулку).

          КОРИСНЕ ПОСИЛАННЯ: https://www.help-platform.in.ua/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR37bwB32buyvgGJeWJ3O2prcnDzYv0l7hktxgqIihTuW2Ujo98hjbSACAw_aem_Vqp8JRY3gfUQsMpIck35FA#info

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь