Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Робоча група продовжує працювати над розробкою Стратегії розвитку Бочечківської громади

Дата: 05.07.2024 15:46
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Чергове засідання робочої групи Бочечківської громади з розробки  Стратегії розвитку Бочечківської територіальної громади та плану її реалізації відбулось за участю Дмитра Лукіна, консультанта з розробки стратегій.

Основною метою засідання було обговорення аналітичної частини Стратегії розвитку, формування бачення та СВОТ-аналіз.

Робоча група активно працювала над документом, що стане рушієм позитивних змін у громаді на період до 2027 року. Присутні мали змогу висловити своє бачення, якою ми бачимо громаду в майбутньому, разом визначали спільні пункти.

Більшість членів групи зазначали, що громада повинна бути самодостатньою та європейською, з гармонійним поєднанням сільського господарства, переробної промисловості, розвитку зеленого туризму на вигідних умовах для самореалізації.

Визначено, що становлення та зміцнення сучасної місцевої економіки із залученням інвестицій та постійне зростання якості надаваних базових послуг для жителів громади (медицина, освіта, соціальна сфера, ЖКГ) мають стати пріоритетними напрямками в діяльності сільської ради. Члени робочої групи детально обговорили кожну ціль, яка пришвидшить процес покращення життя мешканців, внесли свої пропозиції до запропонованих варіантів. Зокрема, вони стосувалися сфери культури, туризму та молодіжної політики.

Запрошуємо всіх жителів громади, які бачать своє майбутнє та майбутнє своїх дітей у Бочечківській територіальній громаді до активної роботи щодо розробки Стратегії розвитку громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь