Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 16.07.2024 11:09
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Україна зіткнулася з надзвичайно важкими випробуваннями, що викликали російські воєнні дії на нашій території. Наші Захисники знаходяться на передовій, захищаючи нашу незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.     

Віру, надію, любов плекають у собі кожен українець, дякуючи за світанки нашим Захисникам. Кожен із нас частинкою свого часу, можливостей, вчинків, умінь, слів, молитов, сердець, душі, щирості та відданості долучається до допомоги нашим непереможним воїнам.

10 липня спільнота Бочечківської громади зібралась на благодійному концерті, що проходив в рамках благодійного туру за участі кавер-гурту «Бандерштаб» військового оркестру 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу (керівник – майор Євгеній Батура) та виконавців Попівського сільського будинку культури-філії.

Пісня, мелодія, все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз усіх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під Єдиним мирним небом.

          В рамках благодійного концерту кожен відвідувач мав змогу донатити на потреби ЗСУ. Кожна зібрана гривня з сумі 23 505 грн буде використана на потреби захисників.

Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!

Разом ми можемо допомагати нашим військовим наближати перемогу та показуємо їм, що ми стоїмо пліч-о-пліч з ними у боротьбі за мир та свободу. Це знову доведено жителями нашої громади. 

Війна триває і запитів від наших військових багато. Будь-який донат має надзвичайну цінність. Тому ми маємо об’єднуватись, щоб разом виразити нашу підтримку Збройним Силам України та продовжувати допомагати.

          Дякуємо вам всім, хто долучився до доброї справи!

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь