Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Безпека в житті – життя в безпеці

Дата: 16.07.2024 14:57
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

5 насичених тренінгів за 4 напрямками: фізична безпека, перша домедична допомога, психологічна стійкість та протидія інформаційним впливам та цифрова безпека відбулися для представників Бочечківської громади. 

Тренінги пройшли в рамках проєкту «Security Compact», що впроваджується в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.

Мета проєкту - посилення стійкості громад до впливу окупації та військових дій шляхом підсилення безпекових елементів громади і її представників та підтримка процесів довготривалої безпеки.

Оскільки найбільший капітал кожної громади – це люди. Благополуччя та безпека жителів громади є найважливішою цінністю та пріоритетом. Саме тому Бочечківська громада долучилась про проєкту.  Кожем має зробити все можливе, щоб фактор безпеки був основним елементом стійкості громади.

Усі знання та навички, отримані представниками громади під час тренінгів в межах реалізації проєкту будуть передані іншим жителям та зможуть бути використані на практиці.

Щиро дякуємо тренерам та організаторам за фаховість, переданий досвід та навчання представникам Бочечківської громади, а також для швидкого реагування та координації організатори проєкту передали громаді портативну електростанцію потужністю до 1,5 кВт (мобільна та малошумна), комплект першого реагування у вигляді тривожного антивандального кейсу, що включає пристрій резервного живлення, компактний вогнегасник та аптечку тактичної медицини (першої домедичної допомоги).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь