Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Добрі справи: від свідомості до волонтерства

Дата: 29.07.2024 14:41
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

У жахіттях війни, яку зараз переживає Україна, водночас добре проявляється наша людяність.

Не залишаючись осторонь біди, що спіткала Україну, розуміючи як ризикуючи власними життями, українські захисники борються за свою країну, справжні друзі Бочечківської громади, волонтери, керівники Культурно-технічної громадської організації міста Гамбург (Німеччина) Сергій та Світлана Хавкіни продовжують робити свої добрі справи, як для українців, так і для українських військових.

Завдяки тісній співпраці та спільній роботі голови Бочечківської громади Віктора Борошнєва з благодійниками Сергієм та Світланою Хавкіними вдалося реалізувати ще одну добру справу, заради наближення Перемоги.

Запеклі протистояння між Збройними силами України та путінськими солдатами продовжують точитись по всій лінії фронту. Щодня автомобільна техніка наших захисників обстрілюється та знищується. Тож потреба у автівках на фронті є постійно.

Перейнявшись даною проблемою, пан Сергій та пані Світлана вирішили передати захисникам власний транспортний засіб, автомобіль «Ниву» для бійців 58-ї окремої мотопіхотної бригади, хлопцям та дівчатам, котрі з перших днів російської окупації сміливо та жорстоко відбивають ворога від українських кордонів.

«Коли розумієш, що твоє добро принесло користь і врятувало чиєсь життя, хочеться повторити цей досвід ще. Коли плануєш добру справу та виважено підходиш до своїх дій, то і отримуєш очікуваний результат.» - зауважив пан Сергій.

«Кожному на своєму місці під силу робити добрі справи. У такі складні часи, під час воєнного вторгнення, наша задача сприяти об’єднанню зусиль, щоб задовольнити потреби наших військових. Тому ми не зупинимось на досягнутому, а і надалі будемо всебічно працювати на довгоочікувану Перемогу.» - інформував голова Бочечківської громади Віктор Борошнєв.

Щиро дякуємо нашим меценатам Сергію та Світлані Хавкіним за транспортний засіб, що працюватиме для наших захисників та наближатиме спільну Перемогу.

Низький уклін нашим захисникам і захисницям, які боронять рідну землю від ворога!

Спільними зусиллями до Перемоги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь